(+47) 75 11 12 60 post@entrepretor.no

Ledig stilling

Vi er en entreprenørbedrift med hovedkontor i Mosjøen og med Helgeland som markedsområde og har siden 1994 opparbeidet et svært godt renommè ved gjennomføring av flere store totalprosjekter. Vi har spesialisert oss på totalentrepriser og vår omsetning i 2021-2022 var ca. 70 mill. I dag har vi ca. 30 ansatte og vi er en bedrift som ønsker å satse på våre egne ansatte og kompetanseheving. Vi har høy fokus på helse, miljø og sikkerhetsarbeid.

 

Vi søker:

NYUTDANNEDE OG ERFARNE PROSJEKTLEDERE!

OM STILLINGEN:

Vi ser etter deg som kan bidra til utvikling i en krevende, men spennende bransje. Du får en unik mulighet til å være med i et firma som er under videreutvikling og som er godt etablert med høye ambisjoner. Sentrale arbeidsoppgaver vil være tilbudsregning, planlegging og gjennomføring av større og mindre byggeprosjekter for offentlige og private kunder, strukturere og lede prosjektorganisasjonen. Du er kundens fremste kontaktperson og relasjonsbygger. Du vil bidra i alle prosjektets faser fra tilbudsregning til overlevering av ferdigstilt prosjekt og dokumentasjon, du vil også ha ansvaret for det samlede resultatet av prosjektet når det kommer til HMS, kvalitet og økonomi.

Hvem vi ser etter?

Vi ser etter deg som er positivt engasjert til å ta del i vår hverdag i en krevende og spennende bransje. Du tør å utfordre, se muligheter og har høy gjennomføringsevne.

Du har:

  • En Bachelor- eller mastergrad innen bygg- og anleggsteknikk/ingeniørfag
  • Nyutdannet ingeniør / sivilingeniør innen bygg- og anleggsteknikk
  • Teknisk fagskole innenfor bygg- og anleggsteknikk
  • Ledelseserfaring fra større byggeprosjekter
  • Lyst til å bygge deg erfaring fra større og mindre byggeprosjekter som anleggs-/prosjektleder
  • God kjennskap til dagens forskrifter og relevante norske standarder
  • God økonomi- og forretningsforståelse
  • Sterke lederegenskaper med evne til å motivere og lede et team
  • Ønsker å bygge deg opp lederegenskaper
  • Mye energi og takler perioder med høyt arbeidstempo og lange dager

Hvis du liker utfordringer i en travel hverdag er EntrepreTOR rette plassen for deg. Du vil arbeide tett med hyggelige kollegaer i et godt og uformelt arbeidsmiljø der man blir godt kjent.

I EntrepreTOR gir vi deg en hverdag med spennende oppgaver med høyt aktivitetsnivå og gode muligheter for egenutvikling der vi verdsetter medarbeidere som tar initiativ og ansvar. Du vil få en mulighet til å være med i en ung organisasjon som skal videreutvikle firmaet videre med konkurransedyktige betingelser.

 

Ytterligere spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder May-Gunn Mosti – Tlf. 97 07 25 92

Søknad og CV sendes til may-gunn@entrepretor.no

Søknadsfrist: Vi håndterer innkommende søknader fortløpende, så søk i dag!

 FINN ANNONSE

Sted: Lensegata 28, 8656 Mosjøen
Ansettelsesform: Fast
Heltid/deltid: Heltid
Antall stillinger: 2
Oppstart: Etter avtale