(+47) 75 11 12 60 post@entrepretor.no

Ledig stilling

Vi er en totalentreprenør innenfor bygg og anlegg med hovedkontor i Mosjøen og med Helgeland som markedsområde. EntrepreTOR as har et lokalt eierskap/ansatteid bedrift sammen med en aktiv hovedeier i Stjern AS som har drevet entreprenørvirksomhet med base i Trøndelag siden 1953. Siden 1994 har vi i EntrepreTOR opparbeidet oss et svært godt renommé ved gjennomføring av flere store totalprosjekter. Vi har spesialisert oss på totalentrepriser og har hatt en omsetning i 2022-2023 på ca. 60-70 mill. I dag er vi ca. 30 ansatte og vi er et firma som ønsker å satse på kompetanseheving og egne ansatte.  

 

Vi søker:

PROSJEKTLEDER MED ERFARING

OM STILLINGEN:

Sentrale arbeidsoppgaver vil være tilbudsregning, planlegging og gjennomføring av større og mindre byggeprosjekter for offentlige og private kunder, strukturere og lede prosjektorganisasjonen. Du er kundens fremste kontaktperson og relasjonsbygger. Du vil bidra i alle prosjektets faser fra tilbudsregning til overlevering av ferdigstilt prosjekt og dokumentasjon, du vil også ha ansvaret for det samlede resultatet av prosjektet når det kommer til HMS, kvalitet og økonomi.

Hvem vi ser etter?

Vi ser etter deg som er positivt engasjert til å ta del i vår hverdag i en krevende og spennende bransje. Du ønsker å bidra til utvikling i en krevende, men spennende bransje. Du får en unik mulighet til å være med i et firma som er under videreutvikling og som er godt etablert med høye ambisjoner. Du tør å utfordre, se muligheter og har høy gjennomføringsevne.

Du har:

  • En Bachelor- eller mastergrad innen bygg- og anleggsteknikk/ingeniørfag
  • Eller Teknisk fagskole innenfor bygg- og anleggsteknikk og/eller Mesterbrev i byggfag
  • Ledelseserfaring fra større byggeprosjekter
  • Lyst til å bygge deg erfaring fra større og mindre byggeprosjekter som anleggs-/prosjektleder
  • God kjennskap til dagens forskrifter og relevante norske standarder
  • God økonomi- og forretningsforståelse
  • Sterke lederegenskaper med evne til å motivere og lede et team
  • Ønsker å bygge deg opp lederegenskaper
  • Mye energi og takler perioder med høyt arbeidstempo

Hvis du liker utfordringer i en travel hverdag er EntrepreTOR rette plassen for deg. Du vil arbeide tett med hyggelige kollegaer i et godt og uformelt arbeidsmiljø der man blir godt kjent. For den rette kandidaten gis det mulighet for aksjekjøp og deleierskap i egen bedrift.

I EntrepreTOR gir vi deg en hverdag med spennende oppgaver med høyt aktivitetsnivå og gode muligheter for egenutvikling der vi verdsetter medarbeidere som tar initiativ og ansvar. Du vil få en mulighet til å være med i en ung organisasjon som skal videreutvikle firmaet videre med konkurransedyktige betingelser.

Ytterligere spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder May-Gunn Mosti – Tlf. 97 07 25 92

Søknad og CV sendes til may-gunn@entrepretor.no

Søknadsfrist: Innkommende søknader håndteres fortløpende, så søk i dag! 

Sted: Lensegata 28, 8656 Mosjøen
Ansettelsesform: Fast
Heltid/deltid: Heltid 
Antall stillinger: 1
Oppstart: Etter avtale